Cauta
Cautare

Spitalul Wellborn oferă gratuit metoda ICSI conventional alaturi de suma finantata de Ministerul Santatii din Programul National FIV

Spitalul Wellborn oferă gratuit metoda ICSI conventional alaturi de suma finantata de Ministerul Santatii din Programul National FIV

Selectat de Ministerul Sănătății în lista celor 10 spitale din România care beneficiază de finanțare pentru procedurile de FIV și embriotransfer, Spitalul Wellborn (primul spital de Fertilitate și Medicină Materno-Fetală din România) face încă un pas important în a sprijini cuplurile cu probleme de infertilitate. Așadar, cuplurile eligibile, admise în program (care îndeplinesc criteriile de selecție și acceptare menționate aici) vor beneficia gratuit și de metoda ICSI conventional, alături de suma finanțată de Ministerul Sănătății (în valoare de 6188 lei, ce include procedura FIV standard).

Metoda ICSI oferită gratuit de Spitalul Wellborn crește rata de succes în cazul cuplurilor beneficiare

În suma aceasta sunt cuprinse recoltarea ovocitelor, recoltarea spermei, inseminarea ovocitelor prin fertilizare in vitro standard, monitorizarea embrionilor până la momentul transferului intrauterin și transferul de embrioni propriu-zis, inclusiv metoda ICSI, oferită de acum gratuit de Spitalul Wellborn.

Cuplurile vor achita suplimentar stimularea ovariană, monitorizarea ecografică și hormonală din decursul stimularii ovariene, anestezia generală, cultura de blastocist și vitrificarea embrionilor, dacă este cazul.

ICSI conventional este metoda de laborator de Reproducere Umană Asistată (RUA), prin care se injectează în ovocitul matur un spermatozoid viabil, selectat pe baza unor criterii morfologice.

În cadrul Laboratorului de Embriologie Wellborn, se poate efectua metoda ICSI de către echipa de embriologi acreditati de Societatea Europeana de Medicină Reproductivă și Embriologie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Posted in News by Wellborn