Cauta
Cautare

Primul Pas

Informații generale

ÎNGRIJIRE PERSONALIZATĂ PAS CU PAS PENTRU MAMĂ ȘI COPIL

Perioada sarcinii și primele săptămâni de viață ale celui mic pot trezi o mulțime de întrebări pentru proaspeții părinți. De aceea, la Wellborn, ne-am propus să creăm o relație cu fiecare pacient în parte, ajutându-vă să pășiți cu încredere în noul dumneavoastră rol. Medicii noștri vă sunt alături în fiecare clipă din perioadă minunată care urmează.

Wellborn oferă un program complet de îngrijire medicală pe toată durata sarcinii, la naștere și în primele șase săptămâni de viață ale nou-născutului. Astfel, beneficiați de cele mai bune îngrijiri medicale reunind condițiile a două dintre cele mai performante spitale din România, la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Programul Primul Pas oferă:

  • Setul complet de investigații prenatale în cadrul spitalului Wellborn
  • Naștere naturală sau operația de cezariană
  • Consultațiile pediatrice și specifice lăuziei în cadrul spitalului Wellborn.

Sarcina, ritualul de pregătire pentru viitoarea mamă

Programul oferă viitoarei mămici setul complet de investigații specifice din timpul sarcinii: analize medicale, ecografii ultraspecializate și diagnostic prenatal. Puteți opta pentru acest pachet în oricare dintre trimestrele de sarcină, și veți beneficia de serviciile medicale recomandate de medicul dumneavoastră.

Nașterea în condițiile ideale de siguranță și confort

După cele nouă luni în pântec, a venit timpul să faceți cunoștință cu noul membru al familiei dumneavoastră. La Wellborn, vă oferim condițiile ideale pentru a-l aduce pe lume, indiferent dacă optați pentru naștere naturală, sau prin cezariană. Aceasta va avea loc la maternitatea unuia dintre cele mai prestigioase spitale private din România.

Medicul curant de la Wellborn va fi alături de proaspăta mamică și de prunc pe toată durata nașterii și a celor 3 zile de spitalizare care îi urmează.

Primii pași în viață pentru micuțul dumneavoastră

Meseria de părinte nu este una ușoară. De aceea, medicii Wellborn vă oferă tot sprijinul de care aveți nevoie pentru primele 6 săptămâni de viață ale nou născutului, oferind supraveghere complexă pentru mamă și copil. În cadrul programului Primul Pas, micuțul dumneavoastră beneficiază de o serie extinsă de consultații neo-natologice sau de pediatrie, precum și de ecografii ultraspecializate, în funcție de indicațiile medicului neo-natolog sau pediatru.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail