Cauta
Cautare

Promotie: consultatii gratuite pentru cuplurile infertile

Promotie: consultatii gratuite pentru cuplurile infertile

Bucuresti, martie 2015 – Primavara este a sperantei, a optimismului si a reusitelor pentru primul Spital de Fertilitate si Medicina Marteno-Fetala din Romania si pentru pacientii sai. De aceea, timp de 3 luni, in perioada 1 martie – 31 mai 2015, in cadrul spitalului Wellborn, pacientii care sunt asigurati CAS si care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie, pot beneficia de avantajele campaniei Primavara Wellborn.

In cadrul acesteia, in fiecare sambata a celor 3 luni de campanie, cuplurile infertile pot beneficia de consultatii initiale gratuite de sterilitate. Consultatiile sunt realizate de domnul doctorul Silviu Predoi, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, ce detine Supraspecializare in Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata – RUA (Fertilizare in Vitro – FIV), precum si competente in histeroscopie si ecografie obstetricala-ginecologica si de doamna doctor Oana Moise, medic specialist obstetrica-ginecologie, ce detine competenta in ecografie obstetricala-ginecologica și în ecografie 3D de reconstrucție uterină în vederea depistării malformațiilor uterine si histeroscopie, precum si  supraspecializare in Reproducere Umana Asistata si Fellowship in medicina reproductiva – Kinderwunschzentrum Viena, Austria

In Romania, infertilitatea afecteaza 15% dintre cuplurile aflate la varsta reproductiva.

Asadar, asteptarea nu isi gaseste motivatie, iar Spitalul Wellborn incurajeaza si sprijina, prin actiuni dedicate, daruirea de viata si sanatatea.

In departamentele specializate de Reproducere Umana Asistata ale Spitalulului Wellborn, rata de succes pentru femeile cu varste de pana la 35 de ani este de 49%. De aceea, consultatiile de infertilitate oferite prin Campania de Primavara marca Wellborn sunt sustinute prin programe complete si personalizate de fertilizare, pentru fiecare dintre cazuri.

Prin campania lansata la nivel national, Spitalul de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala Wellborn le ofera cuplurilor din toata tara posibilitatea de a primi o evaluare corecta a starii de sanatate din punctul de vedere al sterilitatii, sub atenta supraveghere a medicilor ultraspecializati si beneficiind de aparatura medicala performanta, la standarde internationale. Mai mult decat atat, fiecare dintre cuplurile interesate au avantajul de a initia programari in singura zi dedicata acestui program, sambata, acest fapt reprezentand un avantaj suplimentar pentru cuplurile din afara municipiului Bucuresti sau pentru persoanele extrem de active in timpul saptamanii.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Despre Spitalul de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala Wellborn

Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii si medicinei materno-fetale si singura One Stop Clinic de profil din tara. Pe langa cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata si expertiza echipei medicale de elita, pacientii nostri beneficiaza de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe toata durata tratamentului. Spitalul functioneaza 24/7, punand la dispozitia dumneavoastra, in orice moment al zilei, o echipa de medici complexa multidisciplinara, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistata si Medicina Materno-Fetala, precum si prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine in ajutorul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umana Asistata.

 

Departamentul de reproducere asistata a Spitalului Wellborn , continua activitatea clinicii Promed System, realizand peste 300 de proceduri de FIV anual , devenind in acest fel unul dintre cei mai importanti furnizori de astfel de servicii din Romania.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail