Cauta
Cautare

Doctorul Florin-Adrian Pavelescu devine parte a colectivului Wellborn

Doctorul Florin-Adrian Pavelescu devine parte a colectivului Wellborn

Suntem onorați să anunțăm oficial alăturarea domnului doctor Florin-Adrian Pavelescu echipei Wellborn, începând de săptămâna viitoare. Domnul doctor este medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, având o vastă experiență în domeniu: aproximativ 8000 de intervenții chirurgicale efectuate. Printre domeniile abordate de domnul doctor Florin-Adrian Pavelescu se numără:chirurgia mâinii, chirurgia tumorii cutanate, chirurgia sechelelor posttraumatice și postcombustionale, chirurgie estetică: față, sân, abdomen, membre pelvine.

Domnul doctor este membru în cadrul Asociației Chirurgilor Plastici din România, în cadrul Societății Române de Chirurgie a Mâinii, Societății Europene de Arsuri, Societății Europene de Chirurgie Estetică, iar în 2009 a apărut în enciclopedia personalităților din România, “Who is Who in Romania”.

În vederea efectuării programărilor la domnul doctor Florin-Adrian Pavelescu, vă răspundem la numerele de telefon 0319105 sau 031 425 11 15 sau puteți să ne scrieți pe adresa de e-mail office@wellborn.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Posted in News by Wellborn | Tags: