Spitalul Wellborn Băneasa

Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale și singurul One Stop Clinic de profil din țară. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiza echipei medicale de elită, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și de o atmosfera caldă pe toată durata tratamentului.

La Wellborn, bunăstarea pacienților noștri este cel mai important lucru. Spitalul functionează 24/7, punând la dispoziția dumneavoastră, în orice moment al zilei, o echipă de medici complexă multidisciplinară, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umană Asistată și Medicină Materno-fetală, precum și prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine în ajutorul pacienților cu cele mai avansate metode de Reproducere Umană Asistată, inclusiv Fertilizare in Vitro.

Spitalul Wellborn este deschis de către Clinica de Medicină Materno-Fetală Promed System, recunoscută pentru experiența bogată pe piața serviciilor medicale și mii de proceduri medicale, ce au readus zâmbetul pe fețele pacientelor.