Cauta
Cautare

De Sărbători, (mai) multă sănătate!

De Sărbători, (mai) multă sănătate!

În perioada 29-31 decembrie 2014, pentru orice investigație efectuată în cadrul Spitalului de Medicină Materno-fetală Wellborn, pacientele vor primi un voucher* cadou, ce constă în alegerea unui serviciu medical gratuit, din următoarea listă: consultație, ecografie endovaginală, test Papanicolau, cultură de col și secreție vaginală, colposcopie sau ecografie mamară.

Serviciile medicale vor fi efectuate de echipa de medici ultraspecializați din cadrul Spitalului Wellborn, beneficiind de avantajele multiple ale tehnologiei avansate pe care spitalul o deține.

Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale și singurul One Stop Clinic de profil din țară. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiza echipei medicale de elită, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și o atmosferă caldă pe toată durata tratamentului.

Spitalul Wellborn dispune de medici de elită și de cea mai avansată aparatură medicală de pe piață, cu ajutorul cărora vă putem oferi o gamă variată de investigaţii şi intervenţii în domenii precum: Infertilitate, Ginecologie, Endocrinologie, Imagistică, Andrologie-Urologie, Genetică, Pediatrie, Cardiologie, Hematologie sau Psihologie.

*Voucherul oferit are o valabilitate de 30 de zile.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Posted in News by Wellborn