Cauta
Cautare

De ce este importanta echipa de embriologi in departamentul de Reproducere Umana Asistata?

De ce este importanta echipa de embriologi in departamentul de Reproducere Umana Asistata?

Complexitatea departamentului de Reproducere Umana Asistata implica existenta unei echipe multidisciplinare de medici si de specialisti embriologi, a caror menire este aceea de a defini tratamente personalizate pentru fiecare dintre cuplurile diagnosticate cu infertilitate.

Calitatea procedurilor efectuate la Wellborn, experienta medicala si cunoasterea ultimelor proceduri in materie de infertilitate din Europa joaca un rol extrem de important in transformarea in realitate a visul de a fi parinte.

Echipa de embriologi este un punct de maxima importanta si sensibilitate in procesul complet de fertilizare, implicand nu doar precizie, ci si o experienta semnificativa prin cazuistica bogata si prin cazurile de reusita avute. Asadar, in cadrul echipei Wellborn se regasesc 2 dintre cei 6 embriologi seniori din Romania, un plus adaugat performantelor medicale recunoscute la nivel national.

Echipa de embriologie este alcatuita din doctor Andreea Mustata (Medic primar Genetica Medicala, Embriolog clinic acreditat de Societatea, Europeana de Medicina Reproductiva si Embriologie (ESHRE), Reprezentantul embriologilor din Romania la ESHRE), doctor Sandu Lacramioara (Medic primar Genetica Medicala, Embriolog clinic acreditat de Societatea Europeana de Medicina Reproductiva si Embriologie (ESHRE), Cercetator stiintific) si de biologul Mihaela Popa (Master in Biotehnologie Microbiana si Genetica).

Echipa de embriologi este formata din doi medici embriologi seniori acreditati de European Society of Human Reproduction and Embryology- ESHRE, cu program full time. Aparatura folosita de medicii embriologi in cadrul laboratorului propriu Wellborn este la nivelul standardelor internationale.

Seria de proceduri specifice departamentului de Reproducere Umana Asistata (RUA) include FIV Standard cu transfer de ziua 2/3, FIV Standard fara transfer de embrioni, FIV ICSI cu transfer de ziua 2/3, FIV ICSI fara transfer de embrioni, FIV ICSI in ciclu natural fara embriotransfer, Transfer de embrioni proaspeti, Transfer de embrioni decongelati, precum si diverse modalitati de inseminare sau proceduri anexe, extreme de importante in procesul general de fertilizare.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail