Cauta
Cautare

Medicina Materno-Fetala

infertilitatea

Informatii generale

La Wellborn, tu si micutul tau va veti bucura de cele mai bune servicii medicale, oferite de catre prima echipa de medici specializati in Medicina Materno-Fetala din Romania. Astfel, poti fi sigura ca esti pe mainile specialistilor pe toata durata sarcinii.

Wellborn dispune de echipa de medici cu cea mai vasta experienta in Medicina Materno-Fetala din tara, supraspecializati in acest domeniu. Echipa noastra a infiintat prima sectie de profil din Romania in anul 2004. Departamentul de Medicina Materno-Fetala de la spitalul Wellborn beneficiaza de aparatura medicala ultraperformanta, de ultima generatie, in valoare de peste 500.000 de Euro.

UN SISTEM DE ASISTENTA MEDICALA SPECIAL CONCEPUT PENTRU MAMA SI PRUNC

Sarcina si nasterea sunt printre cele mai importante momente din viata unei femei, in care acestea se confrunta cu o serie de schimbari fizice si psihologice. De aceea, la Wellborn, am creat un sistem de asistenta medicala special care urmareste in detaliu evolutia complexa a mamei si fatului. Medicii nostri va vor fi alaturi in fiecare etapa, oferindu-va sprijinul de care aveti nevoie pentru fiecare pas ca mamica.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail