Să formezi o echipa este doar începutul. Să ramâi împreună este progresul. Să lucrezi împreună este succesul!

Henry David Thoreau

Descoperă o echipă profesionistă și competitivă ce caută în permanență soluții inovative într-un context provocator. Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității! Suntem un jucător important pe piața medicinei materno-fetale și Reproducerii Umana Asistată din România. În Spitalul Wellborn suntem dedicați în a asigura satisfacția clienților noștri, construind cariere profesionale de succes pentru angajații noștri.

Echipa Wellborn crește permanent!

Locație: București

Rețeaua Medicală Wellborn este în căutarea unui Coordonator administrativ Centru de Endometrioza / Sectie Obstetrică – Ginecologie.

Locație: București

Rețeaua Medicală Wellborn este în căutarea unui Director de Spital, în vederea definirii echipei manageriale și a dezvoltării perspectivelor unității medicale private.

Locație: București
Rețeaua Medicală Wellborn extinde echipa medicală pentru Spitalul Wellborn Militari cu o poziție full-time de medic ATI.

Locație: București
Ca urmare a deschiderii unui nou laborator de analize medicale in Bucuresti, Reteaua Medicala Wellborn angajeaza medic medicina de laborator, biologi si asistenti medicali de laborator FULL – TIME. Cu ajutorul aparaturii de ultima generatie si personalului medical specializat le vom oferi pacientilor nostri servicii medicale de calitate si suport pe tot parcursul investigatiilor.

Locație: București
Rețeaua Medicală Wellborn angajazează în noul Spital Wellborn Militari, în cadrul Departamentului de Reproducere Umană Asistată Wellborn4ALL medic specialist obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată și ecografie.

Locație: București

Rețeaua Medicală Wellborn este în căutarea unui/unei coleg/e care să faca parte din compartimentul de achizitii din cadrul Spitalului Wellborn Bucuresti.

Locație: București
Reteaua Medicala Wellborn deschide un nou spital in Militari.
Spitalul este situat intr-o zona privilegiata, in imediata apropiere a statiei de metrou Gorjului. In cadrul noului Spital Wellborn se vor acorda servicii medicale pentru urmatoarele specialitati medicale: cardiologie / chirurgie generala / chirurgie plastica si reconstructiva / obstetrica-ginecologie / diabet zaharat, nutritive si boli metabolice / endocrinologie / gastroenterologie / neurologie / oftalmologie / ortopedie / psihiatrie / urologie

Locație: București
Pentru unul dintre cele mai importante posturi dintr-o companie, Rețeaua Medicală Wellborn este în căutarea unui/unei coleg/e care să gestioneze activitatea financiar-contabilă din cadrul Spitalului Wellborn Bucuresti. Căutăm un specialist determinat, atent la detalii, conectat la tot ceea ce înseamnă legislația în vigoare și care să lucreze alături de echipa administrativă și de management la dezvoltarea unei rețele medicale de top.

Locație: București
Comunicarea medicală specializată este extrem de importantă într-o rețea medicală aflată în continuă dezvoltare. Așadar, Rețeaua Medicală Wellborn extinde echipa cu un nou(ă) coleg(ă) ce deține experiență validă în coordonarea și gestionarea departamentului de Marketing & Sales.

Locație: București
Spitalul Wellborn Băneasa este în căutarea unui Director Medical, în vederea definirii echipei manageriale și a dezvoltării perspectivelor unității medicale private.

Locație: București
Candidatul ideal: experienta cu publicul/telefonie; atentie distributiva si la detalii; orientare catre client

Locație: București
Cerinte: experienta anterioara intr-o pozitie similara poate constitui avantaj; orientare catre client; bune abilitati de comunicare si lucru in echipa;

Locație: București
Cerinte: minim 2 ani experienta anterioara pe un post similar; stagiile de practica din scoala postliceala sanitara sunt obligatorii (chirurgie generala, ginecologie)

Locație: București
Cerinte: Minim 1 an experienta in special pe obstetrica ginecologie

Locație: Târgoviște
Cerinte: – Studii superioare medicale (Facultatea de Medicina); – Certificatul de obtinere al gradului profesional; – Autorizatie de libera practica si asigurare de raspundere civila profesionala valabile; – Disponibilitatea de a lucra in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate;