Cauta
Cautare

Cariere

“Sa formezi o echipa este doar inceputul.  Sa ramai impreuna este progresul. Sa lucrezi impreuna este succesul” – Henry David Thoreau

Descopera o echipa profesionista si competitiva  ce cauta in permanenta solutii inovative intr-un context provocator. Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii! Suntem un jucator important pe piata medicinei materno-fetale si Reproducerii Umana Asistata din Romania. In Spitalul Wellborn suntem dedicati  in a asigura satisfactia clientilor nostri, construind  cariere profesionale de succes pentru angajatii nostri.

Echipa Wellborn crește permanent!


Medici oftalmologi

Promed Hospital, parte a rețelei medicale Wellborn și singurul spital privat din București, cu internare continuă, dedicat excelenței în oftalmologie, anunță deschiderea pozițiilor de colaborare cu medici specialiști în domeniu. În acest sens, sunt vizați medici chirurgi oftalmologi, care doresc să opereze într-un spital privat cu perspective excelente de poziționare pe piața serviciilor medicale ultraspecializate în contextul specializării oftalmologice.

Pentru inițierea primilor pași într-o colaborare fructuoasă, medicii interesați de o astfel de colaborare pot trimite CV-urile sau portofoliul personal pe adresa alexandra.stan@wellborn.ro..

Despre Promed Hospital

Cu o investiție masivă, Rețeaua Medicală Wellborn extinde gama serviciilor medicale ultraspecializate prin deschiderea Promed Hospital, Spital dedicat Excelenței medicale în oftalmologie. Astfel, pacienții din toată țara pot beneficia de serviciile medicale integrate ale primului spital privat din București, ce oferă posibilitatea de internare continuă.


Medici specialisti Reteaua Medicala Wellborn – Bucuresti

Reteaua Medicala Wellborn activeaza de peste 19 ani pe piata serviciilor medicale private, fiind un sistem medical complet, care pune în valoare sănătatea, ca o stare continuă.

Bazandu-ne pe experienta si recunoasterea serviciilor de calitate oferite, pentru a veni in ajutorul persoanelor care opteaza pentru servicii la cel mai inalt standard medical, intr-un mediu sigur si prietenos, Reteaua Medicala Wellborn deschide un nou spital – Spital de Oftalmologie Wellborn. Spitalul este situat intr-o zona privilegiata, in imediata apropiere a statiei de metrou Gorjului. De asemenea, in cadrul noului Spital Wellborn se vor acorda servicii medicale in ambulatoriu de specialitate pentru urmatoarele specialitati medicale:

 • obstetrica-ginecologie;
 • endocrinologie;
 • cardiologie;
 • pediatrie;
 • ORL;
 • medicina interna;
 • gastroenterologie;
 • urologie;
 • echografie generala.

Pentru consolidarea echipei din cadrul Retelei Medicale Wellborn, precum si pentru buna dezvoltare a serviciilor medicale de ambulator si spital, asteptam cu drag noi medici specialisti, cu program de lucru full – time sau part – time ( obstetrica-ginecologie – cu competenta in echografie, endocrinologie – cu competenta in echografie, cardiologie – cu competenta in echografie, pediatrie, ORL, medicina interna – cu competenta in echografie, gastroenterologie – cu competenta in echografie si endoscopie, urologie – cu competenta in andrologie ) ce isi vor desfasura activitatea in cadrul noului Spital Wellborn.

 

Cerinte:

 • certificat obtinere grad profesional;
 • autorizatie de libera practica si asigurare malpraxis in termen de valabilitate.

Principalele atributii:

 • consultatii de specialitate;
 • echografii

Beneficii:

 • conditii de lucru la cel mai inalt standard medical;
 • posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes;
 • pachet salarial motivant;
 • program flexibil ( full – time sau part – time );
 • dotari de ultima generatie, sustinerea perfectionarii medicale.

Va asteptam cu drag in Reteaua Medicala Wellborn. CV-urile si aplicatiile se pot trimite si pe adresa de e-mail alexandra.stan@wellborn.ro.


Medic specialist Radiologie – Imagistica Medicala TARGOVISTE

Candidatul ideal

Cerinte:
– Studii superioare medicale (Facultatea de Medicina);
– Certificatul de obtinere al gradului profesional;
– Autorizatie de libera practica si asigurare de raspundere civila profesionala valabile;
– Disponibilitatea de a lucra in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate;
– Competenta in efectuarea de radiografii, CT, RMN, interpretare rezultate.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
– Efectuarea de radiografii, CT, RMN, interpretare rezultate.

Beneficii:
– Conditii de lucru la cel mai inalt standard medical;
– Acces la dotari de ultima generatie;
– Sustinerea pregatirii medicale continue;
– Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes.


Reteau medicala Wellborn anunta selectie de candidati pentru noul centru de infertilitate si medicina materno-fetala din Ploiesti :
Medic O-G cu supraspecializare RUA , echografie si histeroscopie. Se asigura training pentru procedurile RUA si salariu motivant. Program full time.
Biolog pentru laborator de Andrologie /RUA. Se asigura training, posibilitatea de a invata embriologie si salariu motivant. Program full time.
Asistenta coordonatoare centru medical. Seriozitate, competenta, implicare si profesionalism. Program full time.
Cv-urile vor fi trimise la adresa de mail : predoi_s@yahoo.com

PRECIZAM INCA ODATA , ACTIVITATEA SE VA DESFASURA IN PLOIESTI IN CADRUL NOII CLINICI DE INFERTILITATE SI MEDICINA MATERNO-FETALA.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail